Colantari auto profesionale

Colantari auto profesionale doar la Pody DesignMașina este un obiect de care devenim dependenți și de care trebuie să avem grijă din orice punct de vedere. Așadar mașina nu trebuie să arate bine doar la interior ci și la exterior. Când vine vorba de aspectul mașinii, omul își dorește mereu calitate înalta la preț bun, iar noi aici la Pody Design asta încercăm să vă oferim.

Colantari auto profesionale colantari auto profesionale Colantari auto profesionale postare colantare blog

Vopsitul a devenit demult istorie, căci tehnologia modernă ne ofera un lucru avantajos la un preț surprinzător. Așa a aparut soluția autocolantării.

Colantarea auto a devenit un mod inedit de a-ți personaliza mașina cum ți-ai dorit dintotdeauna și totodată o modă în randul pasionaților de tunning auto, deoarece le oferă posibilitatea sa fie unici. Colantul are mai multe beneficii printre care protejarea vopselei de razele UV, de zgarieturi și de petele urâte de pe vopsea apărute în timp, plus de asta îți oferă nenumărate alternative de culoare cu care să te joci pentru a-ți satisface nevoia de ceva custom doar pentru tine. Echipa noastră vă ofera consultanță în alegerea culorii dorite, tipului de colant potrivit pentru mașina ta, soluția graficii alese sau realizate pentru tine și multe alte tricuri și sfaturi.

Avantajele colantului auto ne fac să alegem aceasta opțiune în detrimentul clasicei vopsele auto, deoarece o vopsire profesioanala a mașinii necesita o mai mare investiție și timp, decat cea în autocolant. O autocolantare poate dura între 3 și 7 zile, pe când o vopsire poate dura de la 2-3 săptămâni până la 2 luni chiar.

O importanță mare o are și alegerea corectă a tipului de colant folosit, multă lume nu cunoaște diferențele între materiale și sunt lăsați ușor păcăliți de ”aplicatori de colț de stradă” cum le spunem noi, care vă atrag cu o diferență scăzută de preț față de piața actuală a clantărilor auto, iar dupa câteva luni se trezesc că le crapă autocolantul pe mașină sau începe să plece din colțuri datorită căldurii excesiv folosite. Așadar, dacă vreodată vi se pare că o colantare costă mai puțin decât în mod normal, ar trebui totuși să aveți niște semne de întrebare cu privire la tipul de colant și la aplicarea acestuia.

Echipa Pody Design este disponibilă să vă demonstreze că mai întâi de toate calitatea este mai importantă decât cantitatea. Vă așteptăm la sediul nostru sau puteți să ne scrieți pe pagina noastra de Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *