Colantari profesionale si inscriptionari auto, vino acum!

Colantari profesionale doar la Pody Design. Mașina este un obiect de care devenim dependenți și de care trebuie să avem grijă din orice punct de vedere. Așadar mașina nu trebuie să arate bine doar la interior ci și la exterior. Când vine vorba de aspectul mașinii, omul își dorește mereu calitate înalta la preț bun, iar noi aici la Pody Design asta încercăm să vă oferim!

 

Vopsitul a devenit demult istorie, căci tehnologia modernă ne ofera un lucru avantajos la un preț surprinzător. Așa a aparut soluția autocolantării.

Când vine vorba de marketing pentru afacerea dvs., vehiculul dvs. poate fi un bun avantajos. Unele companii au flotele lor inscripționate sau colantate complet, astfel încât să aibă logo-ul și informațiile de contact potrivite. Cu toate acestea, poate fi foarte scump  să revopsiți iar mașinile, iar valoarea de revânzare a autovehiculului va scădea datorită noii lucrări de vopsire.

Colantari profesionale

De ce colantarea auto?

Colantarea auto este o modalitate alternativă de a vă folosi parcul auto (sau un singur vehicul) pentru a vă comercializa afacerea.
Învelișul poate fi o inscripționare sau un grafic mare de colant care este plasat direct peste vopseaua originală. Este din ce în ce mai popular ca oamenii încep să ia în considerare mai multe aspecte legate de exteriorul vehiculelor lor. Există multe avantaje pentru a folosi un colant pe mașină sau mașinii pe care să o revopsiți.

Gama de colant Orafol vine într-o gamă largă de culori și finisaje, oferindu-vă un aspect complet unic. Folosind câteva culori, puteți schimba complet aspectul mașinii, oferindu-i textura și evidențiind anumite zone. Colantul este incredibil de durabil. În plus față de aspectul minunat, acesta oferă un strat de protecție a mașinii dvs. (inclusiv vopseaua de sub ea). Poate să ia pietricele ocazional de pe șosea, zgâriind suprafața, fără a arăta uzura la fel de mult.

Costurile unei colantări auto?

Costul unei bune lucrări de vopsea variază între 1000 și 5000 eruo. O instalare profesională a mașinilor de colant costă între 500 și 1200 euro . Mai multe vehicule pe care intenționați să le schimbați cu mai mulți bani pe care le salvați cu o colantare profesională. Dacă credeai că un nou strat de vopsea ar avea avantajul aici, ați greșit. Colantarea este realizată pentru aproape orice tip de vehicul.

Unul dintre cele mai bune lucruri în ceea ce privește colantarea mașinii dvs., este faptul că puteți să le dezlipiți cu ușurință mai târziu. Dacă vă plictisiți de colant, este ușor de îndepărtat și nu va dăuna vopselei de dedesubt. 

Una dintre principalele probleme legate de lucrările de vopsire este că acestea necesită multă întreținere pentru a continua să arate excelent.  Au nevoie de spălări regulate și de ceară pentru a păstra nouă mașina și să străluceasca. Când aveți mașina colantată puteți avea la dispoziție jumătate din timpul necesar pentru a o păstra curată. Doar spălați-o și mașina dvs. va arăta grozav!

Puteți afișa cu ușurință personalitatea și preferințele dvs. în afara mașinii. Când vine vorba de afaceri, doriți să aveți cât mai multe opțiuni posibil pentru că mașina dumneavoastră să arate minunat și memorabil. Colanturile vin în culori unice, cu desene sau modele, pot adăuga litere și pot evidenția anumite zone fără a costa la fel de mult ca aceleași particularizări ca și vopseaua.

Fii unic, fii Pody Design!

Colantari profesionale auto au devenit un mod inedit de a-ți personaliza mașina cum ți-ai dorit dintotdeauna și totodată o modă în randul pasionaților de tunning auto, deoarece le oferă posibilitatea sa fie unici. Colantul are mai multe beneficii printre care protejarea vopselei de razele UV, de zgarieturi și de petele urâte de pe vopsea apărute în timp, plus de asta îți oferă nenumărate alternative de culoare cu care să te joci pentru a-ți satisface nevoia de ceva custom doar pentru tine. Echipa noastră vă ofera consultanță în alegerea culorii dorite, tipului de colant potrivit pentru mașina ta, soluția graficii alese sau realizate pentru tine și multe alte tricuri și sfaturi.

Avantajele colantului:

Avantajele colantului auto ne fac să alegem aceasta opțiune în detrimentul clasicei vopsele auto, deoarece o vopsire profesioanala a mașinii necesita o mai mare investiție și timp, decat cea în autocolant. O autocolantare poate dura între 3 și 7 zile, pe când o vopsire poate dura de la 2-3 săptămâni până la 2 luni chiar.

O importanță mare o are și alegerea corectă a tipului de colant folosit, multă lume nu cunoaște diferențele între materiale și sunt lăsați ușor păcăliți de ”aplicatori de colț de stradă” cum le spunem noi, care vă atrag cu o diferență scăzută de preț față de piața actuală a clantărilor auto, iar dupa câteva luni se trezesc că le crapă autocolantul pe mașină sau începe să plece din colțuri datorită căldurii excesiv folosite. Așadar, dacă vreodată vi se pare că o colantare costă mai puțin decât în mod normal, ar trebui totuși să aveți niște semne de întrebare cu privire la tipul de colant și la aplicarea acestuia.

Echipa Pody Design este disponibilă să vă demonstreze că mai întâi de toate calitatea este mai importantă decât cantitatea. Vă așteptăm la sediul nostru sau puteți să ne scrieți pe pagina noastra de Facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.