AFACEREA TA CONTEAZĂ, FĂ-TE VIZIBIL!

 

Noi ca și echipă, am reușit în tot acest timp, datorită pasiunii pentru creație grafică, webdesign și producție publicitară, să ne facem cunoscuți în cercul nostru și totodată în țară. Astfel, implicarea noastră a făcut ca numărul clienților să crească, pentru că ne-am dorit să oferim încredere, respect, calitate, rezultate de succes, iar toate acestea le-am reușit prin implicare maximă și o atenție deosebită pe care am acordat-o detaliilor, chiar și celor mai mici, indiferent că vorbim de crearea unui logo, grafica unui afiș sau realizarea întregii identități vizuale a firmei.

Imaginația, creativitatea ne ajută să obținem și să oferim oamenilor soluții pe care ei nu și le imaginau, acestea la rândul lor ajutându-ne pe noi să obținem un rezultat bun și real în vânzări. În funcție de dorințele clientului, putem oferi proiecte grafice cu o gamă tematică largă, pornind de la produse personalizate până la produse cu care vrei să-ți deschizi o afacere, precum litere volumetrice, bannere, logo-uri, roll-up, afișe,flyere, site-uri, etc.

Cine suntem noi?

Echipa Pody Design & Wolf Pack este o echipă care s-a înființat în anul 2012, experiența fiind la nivel scăzut, dar aceasta nu a fost o piedică pentru noi. Am început cu mici grafici, cum ar fi pancardele și semnalistică, acestea având un succes mare, cel puțin asta credem noi, pe piață. Am mers înainte realizând tot mai multe lucruri, ajutându-ne să ne extindem, atât pe plan local, în țară cât și pe site-urile de socializare. În prezent suntem o echipă formata din 4 oameni, fiecare având rolul și imaginația sa, acestea contribuind la înfăptuirea gamei noastre de produse.

După parerea noastră, nu cantitatea contează, ci calitatea produselor pe care noi le punem pe hârtie, iar voi le veți admira o viață întreagă. Informațiile despre noi și produsele realizate de noi, le găsiți și pe această pagină cu un singur click, bineînțeles Pody Design & Wolf Pack. Acum, noi suntem o echipă bine pregătită ce oferă soluții eficiente de promovare de care poți beneficia din plin. Noi te ajutăm să te ridici, să devii un brand cunoscut, vizibil și să fii ceea ce nu ți-ai imaginat că vei putea fi! Echipa PD îți stă la dispoziție cu o gamă extinsă de produse din care tu îți poți crea noua afacere!

Motto-ul nostru este clar și precis: Afacerea ta contează, fă-te vizibil!

 • IDENTITATE VIZUALĂ
  Logo / Siglă design
  Re-branding logo
  Cărți de vizita
  Foi cu antet
  Plic personalizat
  Mapă de prezentare
 • GRAFICĂ PUBLICITARĂ
  Flyer, Pliante
  Realizare invitații
  Design Broșură
  Machetare Catalog
  Grafică Afiș, Voucher
  Grafică Outdoor
 • MACHETARE ȘI DTP
  Tehnoredactare broșuri
  Machetare cataloage
  Pregătire print materiale
  Reproduceri vectoriale ale unor imagini / poze

Licenţa Creative Commons
Pody Design de Adrian Gheorghe este licenţiat
printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire 4.0 Internațional .
Bazată pe o operă disponibilă la www.podydesign.ro.
Permisiuni dincolo de scopul acestei licente pot fi disponibile la Pody Design.