Întrebări frecvente

Asistență la întrebările tale!

Pot vedea site-ul înainte de a fi publicat?

Sigur! Veți putea vizualiza site-ul web permanent, pe tot parcursul dezvoltării prin intermediul contului pe care vi-l vom pune la dispoziție pe serverul achiziționat. De fiecare dată când vom face o modificare importantă la situl dumneavoastră vom actualiza pagina astfel încât veți fi mereu la curent cu evoluția proiectului.

În plus, veți putea face observații sau raporta erori prin intermediul sistemului pus la dispoziție pe contul dumneavoastră, iar acestea vor fi luate în considerație în cel mai scurt timp.

podydesign.ro  vă oferă posibilitatea de a nu fi nevoiți să ne puneți la dispoziție niciun material, noi fiind în acest caz responsabili și pentru asigurarea materialelor necesare dezvoltării proiectului. Acest lucru va adăuga un plus la capitolul optimizare pentru motoarele de căutare, în schimb va creste prețul și timpul necesar dezvoltării site-ului.

Dacă firma dumneavoastră folosește deja o temă de culori, suntem gata să dezvoltăm un design pornind de la acestea. De asemenea, orice alt element grafic sau de conținut va fi integrat în designul prestabilit. Imaginile vor fi furnizate în format electronic. Dacă scopul proiectului este re-designul sau completarea unei pagini vechi, materialele deja existente pot fi folosite în dezvoltarea noului conținut și astfel se poate scurta semnificativ timpul de execuție al noului proiect.

In Romania, aplicarea umeda se realizeaza, in majoritatea cazurilor, cu ajutorul unui amestec de apa si sapun, desi, se gasesc din ce in ce mai mult pe piata si solutii speciale, care au atat rol de curatare a suprafetei cat si de umezire, inainte de a aplica autocolantul.

Dacă foloseşti cu succes un produs textil sau ceramic şi vrei să încerci un alt produs, eventual de la un furnizor diferit, în prealabil fă teste de imprimare pe unicate sau serii mici. Graba de a lua repede la preţ mic o cantitate mai mare te poate costa. Tricourile pot avea tratament siliconic de permeabilizare sau antistatic. Aceste tratamente împiedică adezivul foliilor printabile/decupabile să adere.

IMPORTANT!
Datorita numarului mare de comenzi din aceasta perioada, in intervalul 1-15 august 2016 temenul de livrare va fi de 4 zile lucratoare din momentul aprobarii invitatiei si nu de maxim 3 zile ca in restul anului.

PE SCURT: 3 zile lucratoare din momentul aprobarii invitatiei, detaliat mai jos:

1. SIMULAREA GRAFICA. Odata confirmata primirea mailului de comanda, daca totul este in regula, veti primi simularea grafica a invitatiei dupa cum urmeaza:

  • A doua zi lucratoare:  daca designul nu implica modificarea modelului nostru de baza prezentat pe site.
  • in doua zile lucratoare pentru invitațiile cu design complex la comanda sau care implica modificari majore in modelul nostru de baza.

2. TIPARIRE SI EXPEDIERE. Dupa aprobarea invitatiei, coletul este depus la curier in 3 zile lucratoare.

NOTE:

  • nu executam comenzi in regim de urgenta;
  • zile lucratoate: luni-vineri; ore lucrătoare: 10.00-18.00; exceptie fac sarbatorile legale, concediul de odihna sau zilele de revizie tehnica, iar toate acestea sunt anuntate pe site cu minim 10 zile inainte.