Returnarea produselor

Returnarea produselor

Pentru că ne dorim satisfacția clienților noștri vă punem la dispoziție și returnarea acestora.
Returnarea produselor se face prin plata firmei de curierat (DPD sau FanCourier) de către client, iar procesul de returnare este foarte simplu!

Trebuie doar să ne anunțati de intenția de retur prin intermediul unui e-mail la adresa: [email protected]
sau telefonic la nr. 0769348204.

Magazinul nostru oferă o perioadă de 14 de zile calendaristice din momentul primirii coletului, timp în care ne puteți înștiința de intenția dumneavoastră de a face retur.

Atenție! Produsele personalizate NU se returnează!

Pentru îmbunătățirea calității produselor și serviciilor oferite clienților noștri vă vom fi recunoscători dacă ne veți spune motivele returnării.

Vă mulțumim!

înlocuirea produsului cu un alt produs disponibil pe www.podydesign.ro iar valoarea celui din urmă este diferită de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:

  • dacă produsul ales de dumneavoastră este mai ieftin, vă vom returna diferența în contul bancar.
  • dacă produsul ales este mai scump, veți plăti diferența ca în cazul oricărei alte comenzi, ramburs, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.
  • pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Costuri de returnare:

Transportul pentru returnarea produselor trebuie să se facă prin aceeași companie de curierat prin care ați primit coletul inițial (DPD sau FanCourier) și costul va fi suportat integral de dvs.

Adresa pentru returnarea produselor este:

Pody Design & Wolf Pack SRL, Loc. Podgoria, Nr. 265, Jud. Buzau.
Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezitați să ne contactați prin e-mail, la adresa [email protected] sau telefonic la numărul 0769348204 (disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 09.30- 17.00).
Vă răspundem cu plăcere, în cel mai scurt timp.

Condiții pentru returnarea produselor:

 • Să ne înștiințați prin e-mail sau telefonic, în termen de 15 zile calendaristice, de intenția dumneavoastră de a returna unul sau mai multe produse.
 • Produsul să nu prezinte semne de purtare, semne de uzură sau consum.
 • În momentul predării către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuie împachetate corespunzator, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora în timpul transportului, astfel încât să nu prezinte urme de deteriorare legate de împachetare.
 • Ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către dumneavoastră orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

Pody Design & Wolf Pack SRL își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în această politică de returnare. Excepție fac doar cazurile în care produsele au defect de fabricație.

GARANȚIA

Pentru articolul/produsul cumpărat din magazinul nostru online, oferim o garanție comercială de 15 de zile de la data cumpărării, doar în cazul respectării tuturor recomandărilor de întreținere de mai jos.

Articolul/produsul cumpărat nu reprezintă un produs de folosință indelungată și trebuie utilizat potrivit recomandărilor de întreținere de mai jos.

Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin lege consumatorului și este în concordanță cu prevederile OG nr. 21/1992 privind Protecția Consumatorilor cu modificările ulterioare și legea nr. 449/2003.

În cazul unor reclamații, vă rugăm să vă adresați echipei Pody Design & Wolf Pack SRL la adresa [email protected] sau la numarul de telefon 0769348204, iar ulterior pentru soluționarea reclamației va trebui să expediati produsul în cutia originală, cu eventualele accesorii.

Modalități de asigurare a garanției:

 • Repararea produsului
 • Înlocuirea produsului
 • Reducere de preț în funcție de natura deficiențelor calitative
 • Termenul de solutionare a unei garantii este de 30 zile calendaristice

Clienții beneficiază de garanție în urma acceptării condițiilor din site, însă la cererea expresă a fiecăruia, documentul poate fi printat și inclus în colet.

Recomandări privind îngrijirea produselor comercializate de Pody Design & Wolf Pack SRL:

 1. Se interzice cu desăvârșire spalărea produselor personalizate la mână sau la mai mult de 40 grade în mașina de spălat!
 2. Pody Design & Wolf Pack SRL nu răspunde pentru defectele apărute ca urmare a utilizării sau întreținerii incorecte a produsului respectiv, precum și pentru disconfortul provenit din purtarea tricourilor/bluzelor/hanoracelor, etc de mărime nepotrivită.
 3. Nu se folosesc înălbitori.
 4. De asemenea, evitați agățarea sau călcarea textilelor personalizate în obiecte metalice ascuțite, resturi de sticlă etc. Călcarea lor se face pe dos.
 5. Nu lăsați tablourile canvas la soare. Culoarea se poate modifica în timp.
 6. Nu udați brelocurile auto, deoarece poate apa, poate pătrunde sub protecția printului și acesta se va deteriora.
 7. Nu udați tablourile canvas, deoarece printul se poate deteriora. Pentru curățare, folosiți o cârpa uscată curată.