Căni personalizate cu text sau poza ta!

Căni personalizate pentru acasă, birou sau persoana iubită, personalizate cu fotografia ta, inscripționată cu numele tău sau cu modelele noastre.

Fii unic cu canile Pody Design!

Ziua începe cu o cafea sau un ceai bun.  De ce sa nu le savurezi zilnic dintr-o cană cu personalitate, personalitatea ta. La alegere, îți poți imprima cana de cafea cu poza ta, cu un text haios/motivațional sau chiar cu numele dorit. În mod sigur deții o grămadă de poze în calculatorul tău însă multe din ele, înainte de a fi imprimate pe cana ta de băut, trebuie să știi ca ele trebuiesc sa aibe o anumită rezoluție de la 800px în sus.  Așadar, accesează acum site-ul nostru www.podydesign.ro, încarcă-ți pozele și noi îți livrăm produsul finit. Acum îți poți înlocui cana cea veche ce nu-ți oferea nici un sentiment, cu cana noastrănouă  făcută special pentru tine și accesibilă oricărui buzunar. Din această cană, îți vei savura zilnic lichidul preferat. Acest lucru îți va oferi o stare de bine, dorind să le oferi și celor dragi un asemenea cadou personalizat. Oportunități se vor ivi oricând: diverse aniversări, absolviri sau pur și simplu pentru a face surprize plăcute.

Căni personalizate

Cadoul perfect

Căni personalizate sunt idei extraordinare de cadou pentru orice grup de vârstă și eveniment.

Selecția diversă a cănilor în combinație cu fotografia ta proprie îți oferă numeroase posibilități de personalizare.

În afara pozei tale, poți inscripționa cana cu text sau numele dorit. Totodată, îți punem la dispoziție  modelel create de noi.

Astfel, ai posibilitatea de a încărca de până la 10 poze și de a le imprima pe cana ta personală.

Folosește-ți creativitatea și personalizează o cană de băut cu poza ta.

Un aspect important joacă și alegerea modelului cănii destinate imprimării. Alege cana perfectă în funcție de destinația ei.

Pentru acasă sau birou sunt cel mai potrivite cănile standard albe, cele colorate sau cele termosensibile ce vin deasemenea și ele în culori .

Pentru a face o surpriză celui drag, îți recomandăm cana termosensibilă. În cazul acestora, motivul tău va fi la vedere, doar la introducerea în cană al unui lichid fierbinte.

Toate acestea pot fi personalizate și imprimate cu motivul tău. Toate cănile au o calitate extraordinară și o imprimare lucioasă.

Totodată, sunt rezistente la zgârieturi și potrivite pentru mașina de spălat vase.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments